Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezřídka se stává, že si maminku Nely Slovákové (34) pletou s její starší sestrou. Dělo se to i během její poslední návštěvy Prahy, kdy sexy blondýny dorazily na znovuotevření restaurace Asia Temple.

„Už chápete, po kom jsem tak krásná,” většinou reaguje vítězka reality show Hotel Paradise na to, když se okolí diví, že ta mladě vypadající sympaťanda je její maminka Jana.

Nela si může gratulovat, že po své mámě má tak parádní genetickou výbavu a dobré spalování. Po mamince nezdědila jen sexy křivky, ale velkou chuť k jídlu. „Mlsná jsem po mamce. Když jdeme do kina, tak ona má velký popcorn snědený krátce po začátku a já s ním teprve začínám. Jsme hrozné žroutky,” říká Nela, která byla s maminkou na akci plné sushi a exotických dobrot ve svém živlu.

Obě milují asijskou kuchyni, ale v Asii spolu ještě nebyly. „Mamka za mnou měla přiletět na Bali, kde jsem byla tři týdny, ale časově jí to nevyšlo. Mě Bali ohromilo a určitě se tam chystám brzy znovu, tak poletíme spolu,” říká Nela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám