Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedle koncertování a účinkování v hlavní roli muzikálu Evita v divadle Studio DVA měla Monika Absolonová (47) v poslední době plné ruce práce s přípravou vánoční desky. Podívejte se do zákulisí, jak vznikala.

Rozhodně v uvolněné a žertovné atmosféře, lze vyčíst ze snímků zachycených v nahrávacím studiu. V té se nese i komentář, který k desce Až do nebes Monika zveřejnila na sociální síti.

„CD je věnováno všem, kteří jsou jako já stále dětmi...a Tadeášovi. Poslouchám o Vánocích pana Karla Gotta a i nadále budu. On je pro mě vlastně symbolem všeho krásného, co je spjaté s vánočními svátky. A teď bude Tadeáš krom Káji poslouchat i mě. To má za to, jak začal zlobit. Když už neposlouchá moje slova, bude poslouchat mé písně,“ vtipkovala zpěvačka, která se svým idolem Gottem na CD, které vyjde 11. listopadu, nazpívala jednu z písní - duet Zlatý sníh.

Dál na ni přezpívala známé vánoční melodie v nových aranžích Kryštofa Marka, např. Christmas Is All Around, Bílé Vánoce, Christmas - Baby Please Come Home, ale i Chtíc, aby spal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám