Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě předtím, než se objevila na vyhlášení hudebních cen Grammy, dovolenkovala populární zpěvačka Miley Cyrus (31) v Austrálii.

Zpěvačka chytala bronz na pláži a přítomné fotografy vůbec nezaregistrovala. Miley v bikinách vystavila na odiv svou štíhlou postavičku, která se už nějaký ten pátek hřeje v náruči herce Liama Hemswortha.

Ten, kdo zpěvačku na první pohled nepoznal, by si ji klidně mohl splést s obyčejnou turistkou. Miley šla totiž v poslední době do sebe a nestydaté exhibicionistické choutky byste u ní hledali marně.

Zatímco dříve nešetřila nestoudnými projevy na veřejnosti a její koncerty připomínaly žhavou erotickou show, v současnosti se chce prezentovat především jako kvalitní zpěvačka a mnohem více jako dáma.

Oplzlá gesta se zřejmě nelíbila ani jejímu partnerovi a Miley vsadila na jinou, decentnější image. Pohled na její perfektní postavičku ale nikdy neomrzí. A jak je vidět, jde to i bez zbytečných skandálů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám