Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli na Nově startuje druhá řada show Tvoje tvář má známý hlas a mezi osmičkou nových soutěžících je i zpěvačka Marta Jandová (50), která se v první epizodě promění v amerického rockera Alice Coopera. „Budu shrbená, musím pracovat s pusou a ještě u toho zpívat. Doma už nedělám nic jiného, než že si opakuju text,“ uvedla Marta před natáčením dílu.

Své k proměně řekl i umělecký maskér pořadu David Šesták. „Alice Cooper má nos křivý, tak jsem se snažil, aby co nejvíc odpovídal skutečnosti. Takový nos je hotový za zhruba čtyřicet pět minut. Protože natáčíme v létě a i ve studiu je teplo, je třeba nosu věnovat větší pozornost, aby se neodlepil.“

Líčení pak měla na starosti umělecká maskérka Adriana Bartošová. „Martu jsme nejprve nalíčili bílou tělovou barvou, tak jak se Alice Cooper na koncerty líčil. Kolem očí jsme nanesli černou barvu a využili jsme i speciální mastné líčidlo pro lepší efekt. Doplnili jsme černé čárky z koutků a nalepili speciálně vyrobené obočí, které je tlustší a drsnější,“ řekla maskérka, která Coopera jednou doopravdy líčila. „Bylo to před asi patnácti lety v Praze. Měl tu koncert. Tehdy už se nelíčil tak na bílo, dělala jsem mu jemnější líčení. Jako malá jsem se ho vždycky bála, ale ten strach z něj mě bavil,“ zavzpomínala Bartošová.

Nova slibuje, že vystoupení Marty Jandové doplňuje nákladná výprava. „Budou tam tanečníci, rekvizity i pyrotechnické efekty, například ohnivá fontána,“ zní z televize. „Kdyby Alice Cooper byl takhle tvrdej, tak by byl bůh,“ okomentovala proměnu a vystoupení Marty porotkyně Iva Pazderková.

Reklama

Další články

Načítám