Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herečka Markéta Plánková (46) se poprvé od porodu druhé dcery objevila na veřejnosti. 24 dní po narození dcery Julinky se ukázala na tiskové konferenci k připravovanému muzikálu Janka Ledeckého Vánoční dárek, kde bude hrát jednu z hlavních rolí.

"Cítím se výborně. Samozřejmě je péče o dvě dcery náročnější, ale užívám si to," řekla Super.cz Plánková. Pomalu se herečka vrací k štíhlé postavě, kterou měla před otěhotněním. "Snažím se dostat do formy, ale moc to nejde, protože kojím. Mám ještě sedm kilo nahoře," prozradila Plánková.

K herecké práci se chce pomalu vracet od září. Bude hrát ve dvou představeních v divadle Ypsilonka. Od října bude zkoušet muzikál Vánoční dárek. "Chci to mít kvůli rodině volnější. Nic dalšího v plánu přibírat zatím nemám. V muzikálu se budu alternovat s Lindou Rybovou, takže se o roli v pohodě podělíme," vysvětluje herečka.

V televizi je stále k vidění v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Jde ovšem o předtočené díly. O návratu do seriálu zatím nepřemýšlí. "Teď v Ordinaci pomalu budu odjíždět na Slovensko a vydělávat velké peníze v eurech. Vše je samozřejmě hodně předtočené. Zatím mám rodinnou přestávku. Uvidím, jak se domluvím se scenáristy. Jestli tedy o mě ještě budou taky stát," dodala s úsměvem Plánková.

Rodina pro ni zůstává na prvním místě. Ze vztahu s ženatým hercem Romanem Štolpou má dceru Agátu. Loni v září si vzala na zámku v Dobřichovicích u Prahy  bývalého reportéra Daniela Častvaje. Tomu 1. května porodila dceru Julii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám