Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve před pár dny mu dentisté vytvořili upírské zuby na míru a už nám v nich musel zazpívat jednu z árií z Plesu upírů. Marianu Vojtkovi (51) to jako upírskému hraběti von Krolockovi sekne minimálně stejně jako Fantomovi opery a charizma z něj na jevišti GoJa Music Hall srší. Ale pořád ještě trochu šišlá.

"Dá se s tím mluvit, protože je to přesný odlitek našich zubů, ale mám je asi jenom dva dny, takže si teprve zvykám. Problémy dělají trošku sykavky a písmena č a š. Ale až si zvyknu, tak to půjde," mínil Marian na oficiální představení muzikálu. "Trénovat budu muset, protože nechceme, aby se lidi u zpěvu smáli. Chceme, aby měli minimálně stejně krásný zážitek jako ve Fantomovi opery, který je nádherný," dodal.

Kromě pořádně ostrých špičáků měl Marian také násadky v podobě drápů na nehtech. "Ty ale nejsou definitivní. Premiéra je ještě daleko, takže drápy se sehnaly jen tak narychlo," vysvětlil.

Nadšený je i z připravovaných kostýmů. "Jsou tam dlouhé pláště, krásná fiží. Krolock byl trošku narcis, to se mi líbí. Fashion mám rád, sleduju módní trendy a líbí se mi, když lidi dobře vypadají. Myslím, že i my budeme dobře vypadat a ženy budou mít na co koukat," věří a pochvaluje si i to, že konečně bude hrát bez masky, kterou mu na představení Fantoma opery, který se ostatně bude uvádět ještě do 18. prosince, nanášejí maskérky dvě hodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám