Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Ztracený (39) ovládl udílení cen Český slavík. A zářily nejen tři ceny, které získal, ale také jeho snoubenka Marcela, která snad nikdy nevypadala lépe.

Výrazně zesvětlila barvu vlasů, už rok si rovná zuby pomocí rovnátek, a k tomu využila práce profesionální vizážistky. Marcela na sobě zapracovala a vypadala fantasticky. Patřila k nejlépe oblečeným ženám v sále. Stylistka Šárka Stursová jí vybrala zlaté šaty od Elisabetty Franchi.

Fanoušci populárního zpěváka nyní čekají, kdy se konečně z Marcely stane vdaná paní. Jsou spolu přes deset let, mají desetiletého syna Marečka. Marek se ke svatbě vyjádřil neurčitě: "Všechno postupně, ještě jsme chtěli dostavět barák, to se teď stalo. Nyní tam budeme poprvé spát. Postupnými krůčky se k ní blížíme," řekl Super.cz Ztracený.

"Když jsem ji požádal o ruku, tak svatba samozřejmě bude. Stejně jsme to ale nestihli do roka a do dne, tak to stihneme, až bude ta správná chvíle," dodal novopečený zlatý slavík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám