Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Občas si vyrazí do společnosti, jejich snímky se ale v médiích objevují spíš jen do počtu. Manželé Colin Firth (58) a Livia Giuggioli (49) totiž pozornost nevyhledávají. Přesto si jí nedávno užili víc než dost.

Loni v březnu zahraničními médii proletěla zpráva, že manželku slavného herce stalkuje italský novinář Marco Brancaccia. Měl ji obtěžovat telefonáty a emaily.

Zatímco Firth a Giuggioli proti novináři učinili právní kroky a dál se ke kauze nevyjadřovali, Brancaccio podal médiím svou verzi. Údajně měl s Liviou v roce 2015 aférku a snímky, které jí posílal, to měly dokazovat. „Úplně jsem se do Livie zbláznil, cítil jsem, že je ženou mého života. Velmi jsem ji miloval,“ uvedl pro Daily Mail s tím, že románek měl trvat 11 měsíců.

Ať už je na Italově tvrzení něco pravdy, nebo nikoli, manželství hvězdy filmu Králova řeč tuto kapitolu ustálo. Drží už 22 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám