Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nizozemská modelka Romee Strijd (28) patří k ženám, které pěstují dlouhodobé vztahy. Se svým partnerem Laurensem van Leeuwenem (28) se zná od dětství, je to bratr její dobré kamarádky, a pár tvoří už od školních let.

Každý vztah si žádá kompromisy, to je známá věc. A v případech, kdy je jeden z partnerů slavný, o to víc. I Laurens a Romee si v době, kdy se modelingová kariéra půvabné blondýnky začínala rozjíždět, museli ujasnit priority. Fungující vztah byl jednou z nich.

V rámci svých aktivit Romee cestuje po celém světě, z New Yorku, kde žije, odlétá za prací i několikrát týdně. A její partner se jejímu životnímu rytmu dávno uzpůsobil.

Ve chvíli, kdy Strijd dostala smlouvu se značkou Victoria´s Secret, a tím pádem mnohem víc práce v USA, pustil kariéru v Holandsku a za svou přítelkyní se přestěhoval. Doprovází ji na většinu jejích cest, a když zrovna nemůže, je z toho Romee nesvá, jak přiznala v jednom z vlogů, na jejichž natáčení se s Laurensem nedávno vrhli. A velmi úspěšně, během krátké doby nasbírali na svém kanále přes 800 tisíc odběratelů.

Nikdo z okruhu jejich rodiny a přátel nepochybuje, že se Romee a Laurens vezmou a zůstanou spolu navždy. Ani oni sami o tom nepochybují. O plánech o společné budoucnosti otevřeně hovoří a ostatně i komentář k fotce, na níž modelka srovnala začátky jejich vztahu s aktuální fotkou, to jen potvrzuje: Některé věci se nemění a nezmění, napsala Strijd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám