Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) své rodiče do tohoto víkendu neviděla měsíc a půl. Kvůli tomu, že chodí do práce a je v kontaktu s lidmi, měla strach, aby je neohrozila. "Nemám strach o sebe, ale o své okolí. Děti, rodiče, prarodiče. V tuto chvíli se s našima vůbec nevídám. Já chodím do práce a nechci je nijak ohrožovat. Držíme si rodinný odstup a bavíme se jen po telefonu. Už se těším, až se s nimi uvidím," řekla ještě před jejich víkendovým setkáním Super.cz Lucie.

Přestože je na obrazovce, je překvapivé, že její vlasy zatím nepotřebují zásah kadeřníka. Žádné viditelné odrosty blondýnku netrápí. "S mým kadeřníkem nemusíme barvit, protože si nechávám prorůst mojí barvu vlasů. A také jsem stihla návštěvu za minutu dvanáct. Byla jsem u něj ten týden před zákazem," usmívá se.

Vedle moderování zpráv na Nově Lucii naplňuje práce pro její nadaci LuckyBe. I nyní v době koronaviru se snaží co nejvíce pomáhat. "Jsem moc ráda, že prostřednictvím nadačního fondu stále pomáháme neonatologickému oddělení nemocnice na Bulovce. Máme šikovnou švadlenku Míšu, která nám dodává látkové roušky. Také nás požádali, abychom sehnali filtry do roušek. Sehnali jsme speciální filtry s nanočásticema a zároveň respirátory, které distribuujeme do nemocnice na Bulovce," prozrazuje Lucie.

"Ozvalo se nám také vydavatelství, které má knížky pro děti. Dáváme je zaměstnancům, sestřičkám v nemocnici, které mají doma děti. Stejně tak jsou pro nemocné děti na Bulovce," dodala Borhyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám