Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý internetový mystifikátor Kazma stále čeká na to, až mu dá Leoš Mareš (47) klíče od svého ferrari. Kazma trvá na tom, že luxusní vůz patří jemu, protože Mareš porušil pravidla sázky.

Známý moderátor se vsadil, že bude celý měsíc řídit pouze trabanta. Pokud ho někdo nachytá za volantem jiného vozu, věnuje mu své ferrari. Kazma na Leoše nastražil fingovanou autonehodu.

Nic netušící moderátor se snažil pomáhat účastníkům autonehody a s havarovaným vozem zacouval, čímž porušil pravidla sázky. Někteří lidé si hned mysleli, že se Mareš s Kazmou domluvil dopředu a všechno bylo nahrané z obou stran. To však Mareš popřel.

A dokonce odmítá, že sázku prohrál. Kazma se tak zjevně ferrari nikdy nedočká. „Existuje jen jedna pravdivá varianta toho, jak to celé bylo. Opakuji - jedna varianta. V pondělí 23. 4. 2018 v 5.40 ráno nafingoval Kazma se svým týmem nedaleko mého bydliště tragickou dopravní nehodu, jejímž jsem byl účastníkem. O této fingované nehodě jsem dopředu nevěděl. Opakuji, nevěděl. Sázka porušena podle mě nebyla, a proto Kazma moje ferrari nedostane. Ani teď, ani nikdy v budoucnosti. Žádné odhalení toho, že jsme domluveni také nebude. A to protože domluveni nejsme, nikdy jsme nebyli a nikdy nebudeme,“ opakuje neustále dokola Mareš.

Moderátor nepopírá, že se s ním chtěl Kazma na spolupráci nějaký způsobem domluvit. „Po ranním zážitku mě Kazma navštívil v 9.30 ráno téhož dne ještě v budově rádia, kde se mě snažil přesvědčit o spolupráci na Show, což jsem odmítl. Proto mohly vzniknout fotky, jak s Kazmou vycházíme z budovy rádia. Ty fotky vznikly čtyři hodiny po incidentu,“ dodal Mareš.

A co si myslíte vy? Dostane Kazma nakonec Leošovo ferrari? Hlasujte v anketě pod článkem.

Dostane Kazma nakonec Leošovo ferrari?
Ano, Leoš se nakonec vozu vzdá
2,9 %
Ne, Leoš sázku neprohrál
76,8 %
Je mi to fuk, kauza mě nezajímá
20,3 %
Celkem hlasovalo 5199 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám