Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardářka Kylie Jenner (26) se nikdy nebála dát najevo svou lásku k partnerovi Travisi Scottovi, stejně jako se nikdy nebála odhalit při focení tělo ve tvaru přesýpacích hodin. Novým snímkem, kterým se pochlubila na svém instagramovém účtu, spojila obojí a naznačila spolupráci s Playboyem.

Kylie se na fotce tulí k partnerovi a je u toho úplně nahá. Vyniklo hlavně její pozadí, o kterém fanoušci často spekulují, že je umělé. Podle časopisu People bude pár součástí speciálního vydání Playboye s názvem Pleasure Issue. Focení se známou fotografkou celebrit Sashou Samsonovou řídil sám Scott.

Kylie by nebyla první ze slavného klanu Kardashian-Jenner, kdo by se objevil na obálce Playboye. Kim Kardashian (43) pro pánský časopis fotila v roce 2007, na obálce se objevila v červeném prádle.

Vypadá to, že se fanoušci Kylie mají ještě na co těšit, prozatím jsou jako na trní a nemohou se dočkat, co ze spolupráce vzejde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám