Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda vlastní reality show a sexbomba Kim Kardashian se v lednu stala maminkou dcerky Chicago West.

Z obletované celebrity Kim Kardashian (43) se stala už trojnásobná maminka. S manželem Kanyem Westem má ještě čtyřletou holčičku North a dvouletého syna, který dostal jméno Saint.

Ač se Kim naplno věnuje svým mateřským povinnostem, sem tam si odskočí i za nějakou tou lukrativní pracovní nabídkou. A mezi takové bezesporu patří i pózování pro taiwanskou verzi módního magazínu Vogue.

Světlo světa nyní spatřily snímky ze zákulisí tohoto focení, kde blonďatá hvězda reality show tentokrát nevsadila na své pověstné pozadí a postavu přesýpacích hodin.

Kim se nechala raději zvěčnit v kožichu, jenž zakrýval jen část jejího těla. Pod kožich si totiž zjevně nezvala podprsenku a poodkryla svá ňadra. Kim byla z nabídky módní bible Vogue doslova nadšena.

„Jsem poctěna, že jsem dostala takovou práci,“ nechala se slyšet nejslavnější Kardashianka, jejíž mladší sestra Kylie Jenner (26) nedávno přivedla na svět dcerku Stormi. Maminkou se brzy stane i další Kardashianka Khloe, a tak celý klan letos zastihl hotový babyboom.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám