Hlavní obsah
Článek

Brazilské zadečky jsou nejen díky karnevalu celosvětovou senzací. Nikoho tak příliš nepřekvapí, že držitelky titulu Miss Bumbum Brazil svá pozadí s úspěchem vystavují i mimo rodnou zemi.

Úřadující vítězka klání o nejkrásnější brazilský zadeček Erika Canela se snaží ze svého úspěchu vytřískat maximum než proběhne další ročník peprné soutěže. Její sexy křivky si našly příznivce i v Portugalsku, kde pro místní Playboy nafotila pořádně žhavé fotky.

Erika na titulce pánského magazínu dle očekávání vystavila svou chloubu, díky níž její sláva přesáhla hranice Brazílie. Na první pohled se může dát, že má na sobě bikiny, ale jde o optický klam. Ve skutečnosti je totiž Erika nahá a plavky jsou výsledkem opalovacího triku. Z fotek je tak zřejmé, jaký odstín má její kůže bez zásahu slunečních paprsků.

Miss Bumbum má sebevědomí srovnatelné s velikostí svých sedacích partií. Nebojí se dokonce navážet do Kim Kardashian (43). „Sorry, Kim! Takhle má vypadat krásný zadeček!“ vzkázala známé celebritě přes svou fotku z Playboye na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám