Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V předchozím klipu Never Worn White Katy Perry (39) těhotenství oznámila a v tom nejnovějším, k písni Daisies, ho ukázala v celé jeho kráse. Fanoušky v textu nabádá, aby zůstali věrni svým snům.

„Tuhle píseň jsem napsala před pár měsíci jako výzvu, abychom zůstali sami sebou, nezávisle na tom, co si ostatní myslí. V poslední době to pro mě ve světle všeho, čím si svět prochází, nabylo dalších významů. Každý z nás je jedním z více než sedmi miliard (lidí), se svým vlastním příběhem síly a houževnatosti,“ uvedla k novince.

Pro natáčení klipu si zpěvačka zvolila ryze přírodní kulisy: rozkvetlou louku nebo potok v lese. Ukázka, kterou zveřejnila na Instagramu, má během jediného dne přes tři miliony přehrání. Píseň předchází albu, které má vyjít v srpnu.

Katy Perry čeká se snoubencem Orlandem Bloomem (47) první dítě. Budou mít holčičku, jak oznámili vtipnou fotkou, na níž hlavní roli sehrála právě hvězda filmu Piráti z Karibiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám