Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) se na sociálních sítích nechlubí snímky ze zahraničích dovolených. Má pocit, že léto v Česku je tak krásné, že není potřeba sedat do letadla a mířit k blízkým mořím, natož na exotické dovolené. Teplé dny si s dcerou Caudií umějí užít i na pražských koupalištích.

"Tohle léto jsem měla po dobrých třech letech méně pracovní, mohla jsem konečně vypnout a trochu odpočívat, tak jsem si ho užila a ještě v tom nekončím. Claud kočovala různě po táborech, babičkách, byla i na tanečním soustředění školy mojí ségry, kde se učila tancovat jako z klipů MTV, což mi dokola předvádí, kdykoliv je doma, a přiznám se, že po padesátým opakování usínám na židličce, kam mě posadí, a pokaždé dostanu vynadáno," smála se.

Zahraničí si ale neodpustí. "Sama se chystám na pořádnou dovolenou až v říjnu, kdy pojedeme s kamarádkou a ještě dalšími přáteli do Ameriky. Nikdy jsem tam nebyla a splním si tak svůj velký sen. Máme v plánu pořádně prozkoumat New York a chci vidět i Las Vegas a Floridu. No doufám, že to do těch čtrnácti dnů nějak narveme. Cestu chci dokumentovat na mém instagramu, kde už mám docela slušný tábor odběratelů a moc mě tahle moje komunita baví," dodala.

Volno ovšem Kristelové už za dva týdny končí. "Koncem srpna začínám točit Topstar Magazín, který měl během prázdnin pauzu, a rozjíždí se i jiné pracovní nabídky, takže se na podzimní workoholickou sezónu těším. Ale ani teď jsem se nenudila. Denně píšu na svůj blog Mystic Lipstick, pro který si i točím videa, ve kterých recenzuju kosmetiku, u mě doma to díky tomu vypadá jak v drogerii," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám