Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Hrachovcová (49) se změnila k nepoznání. Blondýnka si nechala vytvořit na svých vlasech dlouhé copany, navíc černé jako uhel. Něžná blondýnka s mikádem je pryč.

Poprvé se v nové image na veřejnosti ukázala na premiéře představení Snow Show světoznámého klauna Slavy Polunina v divadle Hybernia, kam se přišla podívat na kolegyni Vandu Hybnerovou,která v show účinkovala.

S černými vlasy jste herečku ještě neviděli. Léta byla věrná blond vlasům. Říká se, že ženy mění vlasy při změnách v osobním životě. Kaira je poslední týdny často viděna a spojována s hokejistou a modelem Markem Peksou. Možná tedy vztah nabral na intenzitě, nebo je naopak krátké lásce konec?

To jsou ovšem jen spekulace a herečka nám svoji změnu image vysvětlila úplně jinak. "Šlo o společný projekt s fotografkou Lindou Orlík k mojí výstavě obrazů. Navíc se to bude hodit i k představení Venuše v kožichu, kde budu hrát. Momentálně nic dlouhodobého nenatáčím, takže si můžu experiment dovolit," řekla Super.cz s tím, že copánky si možná nechá měsíc, možná o trochu déle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám