Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvakrát jí to nevyšlo, ale naději v lásku po zbytek života, navíc posvěcenou manželstvím, si uchovala. Možná i proto se do toho herečka Kate Winslet rozhodla potřetí 'praštit' a vzala si svého přítele Neda Rocknrolla, s nímž byla od léta zasnoubená. Svatební obřad, ke kterému došlo již před několika dny v New Yorku, se podařilo svatebčanům i novomanželům úspěšně utajit před médii.

Když se informace o svatbě sedmatřicetileté Kate Winslet dostala ještě jako pouhá spekulace mezi novináře, hereččina mluvčí nakonec kápla božskou: „Mohu potvrdit, že Kate Winslet si vzala Neda Rocknrolla v New Yorku tento měsíc během soukromého ceremoniálu. Doprovázely je její dvě děti, obřadu se zúčastnilo jen pár přátel a členů rodiny.“ Podle dostupných informací nechyběl ani hereččin blízký přítel z dob natáčení Titanicu Leonardo DiCaprio (49).

Celý obřad byl však tak skromný na počet svatebčanů, že ani rodiče herečky nevěděli, že se jejich dcera potřetí vdala. Rovněž otec Neda Rocknrolla Robert sdělil: „Nevěděl jsem o tom, ale u těchto dvou mě nic nepřekvapí,“ rýpnul si do syna a snachy.

Dvě předešlá manželství Winslet byla s režiséry. Jima Threapletona si vzala v roce 1998 a mají spolu dceru Miu. Rozvedli se v prosinci 2001. Následoval svazek se Samem Mendesem, jehož Kate pojala za manžela v roce 2003. Po sedmi letech se konal opět rozvod. Doufejme, že tentokrát už je to skutečně ten pravý...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám