Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a Česká Miss World 2015 Karolína Mališová (27) chodí s přítelem Jakubem už 7 let a až nyní v době karantény si vyzkoušeli, jestli spolu zvládnout žít. Úplně poprvé trávili 24 hodin denně společně.

"Byla jsem bez práce. Po povinné karanténě doma u rodičů po dovolené na Kanárských ostrovech jsem se přestěhovala k partnerovi do Krnova, tam jsme byli celou dobu společně. Ano, bylo to poprvé, co jsme spolu delší dobu vlastně žili," prozradila Super.cz Mališová.

"Užívala jsem si to moc, bylo to vysvobozující, že můžeme být spolu. Žádná ponorka. Modlila jsem se, aby nemusel jít do práce a měl práci doma. Vyhovovalo mi to. Byla jsem spokojená. Bylo to teď opravdu moc fajn," říká modelka.

Karolína byla bez práce, rušily se jí i spolupráce na sociální síti. "Vrací se trošku to, co mi zrušili. Některé dlouhodobé spolupráce se ale rušily, protože firmy nemají finanční prostředky a chtějí se zaměřit na něco jiného," vysvětluje.

Nyní ji čeká v Praze stěhování. Bydlí hned u Staroměstského náměstí, ale nevyhovuje jí to kvůli nedostatku zeleně.

"Krátce před karanténou jsem se přestěhovala do centra Prahy, v karanténě byl byt volný. Vrátila jsem se před čtrnácti dny. Možná si budu hledat něco jiného, vozím si sem pejska a nemám srdce ji vodit po chodníku bez kusu trávy. Takže budu hledat něco, kde bude park," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám