Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě v březnu se těšila na velkou pracovní příležitost. Kamila Nývltová (34) měla vyrazit na evropské turné jako sólistka velkolepého projektu dvou amerických skladatelů. Ke koncertům ale kvůli koronaviru nedošlo. Zpěvačka se však koncertní šňůry po Evropě nevzdává.

„Je to naplánované na jaro 2021, koncerty jsou vyprodané. V tom problém není. Doufám, že se v dubnu seberu a odjedu do Vídně, kde bude čtrnáctidenní zkoušení, a pak se rozletíme po Evropě a že to vše dopadne. Šaty jsou na mě ušité, skladby, co mám zpívat, mám a teď je to na tom, aby hranice zůstaly otevřené a vše se uskutečnilo,“ svěřila se Kamila, která si vyrazila na pár dní odpočinout na Lipensko.

Dny trávila v malebném resortu u břehu Lipna, a dokonce si zazpívala během koncertu Jedeme dál na parníku uprostřed nádrže, a to ještě před koronavirovým opatřením. Přestože Kamila nyní může na zpívání v muzikálech zapomenout, doufá, že to vyjde alepoň v prosinci. „Přišly mi nové nabídky na koncertování na Vánoce, takže jsem ráda, ale jsem obezřetná a mám strach. Člověk měl předtím nějaké rezervy, ale ty už se teď vyčerpaly, takže jsem opatrná na peníze, neutrácím jen tak a myslím na zadní vrátka,“ prozradila Super.cz Nývltová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám