Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V šoubyznysu už je řadu let, a tak pro někoho může být překvapením, že se Markéta Poulíčková pouští po Carmen teprve do druhého muzikálu. V nejnovějším díle Janka Ledeckého Iago se zpěvačka zhostí role arabské kurtizány a zpěvačky Bahíi.

„Mám radost, že konečně nebudu hrát naivku, ale temperamentní ženu a naturelem je mi ta postava bližší. Moc se na to těším,” tetelí se zpěvačka, která na sebe nejvíce upozornila v soutěži Hlas Česko Slovenska.

Je jisté, že se platinová blondýnka bude muset na jevišti dost proměnit, aby byla v roli uhrančivé Arabky důvěryhodná. „Mám naštěstí docela tmavé oči. V tmavé paruce to bude perfektní, ale na druhou stranu nám obavu, aby mě lidi vůbec poznali,” říká Markéta, která ale v reálném životě kvůli roli barvu vlasů nezmění. „Vždycky jsem měla utkvělou představu, že jsem světlý typ. Možná že kdybych zašla párkrát na solárko, tak bych mohla být bruneta,” říká. Poulíčková si začala zesvětlovat vlasy již v patnácti letech a její barva je prý nevýrazná hnědá.

Reklama

Další články

Načítám