Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její život má mnoho poloh, stejně jako její práce. Jennifer Lopez (54) je skvělou zpěvačkou, nemalé peníze si vydělá jako televizní i filmová herečka a ve svém věku zvládne v divokých rytmech odtančit i celá svá koncertní vystoupení. Ale aby si udržela fyzičku, nesmí polevit v každodenním náročném tréninku. Ten obvykle začíná běháním.

V úterý ráno jste ji mohli na Manhattanu potkat ve sportovním, když se vracela po pravidelné dávce joggingu. Ale těžko byste si jí všimli. Ne že by bez make-upu vypadala jinak nebo byla tak nevýrazná. Jen byste v těch legínách asi úplně nečekali superstar takové úrovně. Zcela v tu chvíli splynula s dalšími Newyorčany.

Štěstěna ale latinskoamerickou divu nemiluje tak vydatně proto, že má dobrou fyzičku a je hezká. Kdepak. JLo je skvělá profesionálka a na všechno, co dělá, je vždy dokonale připravená.

Proto byla už krátce po poledni na place k dispozici štábu. V tomto případě šlo o natáčení další epizody již třetí série úspěšného krimiseriálu Shades of Blue z produkce televize NBC. V něm ztvárnila hlavní roli policistky, která má do dokonalého strážce zákona dost daleko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám