Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prosinci Jennifer Lopez (54) a Drake (30) kápli božskou a sdílením společných fotek dali najevo, že jsou víc než přátelé. Jenže v pondělí paparazzi nachytali rappera během jeho pobytu v Amsterdamu ve společnosti neznámé brunetky. Dvojice zašla na večeři do japonské restaurace a vypadala, že se skvěle baví. A nyní vyšlo najevo, že onou tajemnou neznámou je herečka z filmů pro dospělé Rosee Divine.

Vnadná Rosee, která se pyšní ještě výrazně rozměrnějším pozadím než JLo, neponechala nic náhodě a nebránila se ani tělesnému kontaktu. Bývalému milenci Rihanny tak sahala na rameno a v jeden moment jej i hladila po paži. Vyvodí z tohoto překvapivého setkání Jennifer Lopez nějaké důsledky?

Popová diva je ale podle zdroje z okolí páru až po uši zamilovaná. „Pěkně v tom lítá. Je to čerstvý vztah, ale opravdu ho má ráda,“ prozradil zdroj pro Entertainment Tonight. Dvojice se dala dohromady během práce na společné písni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám