Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, vlastně jen pár týdnů, co se Jennifer Lawrence (33), herečka, známá třeba ze sérií X-Men nebo Hunger Games a filmů Terapie láskou nebo Špinavý trik, tak trochu zlila pod obraz a vyválela se na podlaze.

Což o to, to se může stát každému. Vždyť i Jenni se zlísklala na narozeninové oslavě kamaráda. Jenže když se kalba přesunula do vídeňského klubu Bevely Hills, byla už pod parou až běda. A jak už to tak u mladých exhibicionistek bývá, rozhodla se párty osvěžit svým pole dance vystoupením.

„Podívejte se, nikdo nechce, aby si ho lidé na internetu připomínali v souvislosti s tím, jak tančí u tyče. Šlo o oslavu narozenin jednoho z mých nejlepších přátel a já jsem se na sekundu přestala hlídat a bavila se. Nehodlám se omlouvat. Tu noc jsem se prostě sestřelila,“ okomentovala jednoduše na sociální síti video se svým výkonem a rýpalům v komentářích ještě vzkázala: „To není podprsenka, ale top od Alexandra Wangy, a nebudu lhát, když řeknu, že si myslím, že jsem tancovala fakt dobře.“

Ono se to nezdá, ale tanec u tyče není pro netrénované ani za střízliva, natož když se do něj vrhnete, když všechno vidíte dvakrát. Jennifer tak předvedla oslavenci tanec, na který do smrti nezapomene, ledaže by na tom byl v tu chvíli ještě hůř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám