Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová (76) v rozhovoru zavzpomínala na svou první lásku, která neskončila šťastně. Ovšem o emoce a adrenalin nebyla ani v tomto školním románku, který probíhal na dálku, nouze.

„To mi bylo asi třináct. Tenkrát na škole jsme si hodně dopisovali. Všechny spolužačky si dopisovaly s někým ze Sovětského svazu, a já jediná jsem dostala kontakt z Itálie. Dopisovala jsem si s Italem. Posílali jsme si pohledy, ale přišel na to tatínek,“ svěřila oblíbená herečka v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Její otec byl voják a dopisy roztrhal. „Bál se, že by se provalilo, že si dcera píše s nějakým kontrarozvědčíkem a jeho by vyhodili. Zakázal mi v tom pokračovat. A já, jak byla zoufalá, řekla jsem svým sestrám, že se jdu utopit, aby našim nic neříkaly, ale že budu sedět u Labe pod lípou,“ překvapila Jana Švandová.

Psychický nátlak v podobě výhrůžek sebevraždou ale nezabral a rodiče ji brzo prokoukli. „Seděla jsem tam asi dvě hodiny, pak přišli naši, dostala jsem pár facek, a tím moje láska skončila,“ dodala s humorem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám