Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) prošla pořádnou proměnou. Kvůli roli hollywoodské producentky si nechala nasadit zrzavou paruku. A nutno dodat, že jí velmi sluší. Ivana by i v reálném životě jako zrzka byla pořádně sexy.

Svůj zjev vložila Ivana v připravovaném muzikálu Vražda za oponou do rukou kostýmní výtvarnice Michaely Hořejší. Výsledkem byla nadšená. "Dokonce trvala na tom, že musím být u focení plakátu na muzikál, přestože jsem měla těsně před porodem. Abych vychytala případné chybičky a pohlídala to," prozradila Super.cz Hořejší, přítelkyně miliardáře Michala Horáčka.

Překrásný kostým předvedla také Monika Absolonová, která hraje hollywoodskou divu. "Připadám si, jako bych vystoupila z komiksu. Do role se okamžitě dostanu. Nemusím stát ani na jevišti. Nejvíc mě baví ta zelenina na hlavě," rozplývala se Absolonová na přehlídce kostýmů muzikálu, který bude mít premiéru 22. září.

"Než jsem se převlékla do svých šatů, měla jsem chuť tvářit se jako dámička z první republiky," dodala se smíchem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám