Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dostat se do hledáčku fotoaparátů dvakrát ve stejných šatech, to je pro všechny celebrity faux pas. Dobře to ví i Iva Kubelková (46), která často moderuje významné společenské akce. Jednou z nich byla i přehlídka Luxury Materials na brněnských veletrzích módy.

Kubelkovou na přehlídce oslnily modely od světových návrhářů Elieho Saaba, Oscara de la Renty a Roberta Cavalliho. „Sama v šatníku žádné kousky od těchto návrhářů nemám. Byla by jich škoda, protože si jedny šaty nemůžu vzít na sebe vícekrát. Proto když je potřeba, tak spolupracuji se stylistou Honzou Pokorným a modely si půjčuji,“ řekla Kubelková.

I přesto její skříň prázdnotou nezeje. „Mám v ní i několik modelů, které bych už vyhodila, ale je mi to líto. A navíc mám výhodu – kousky, které mi už vyloženě nejsou, dám své dvanáctileté dceři. Ta má i stejně velkou nohu jako já, takže si před ní zavírám botník,“ zavtipkovala.

K jejím oblíbeným kouskům patří i ty, které dostala jako dárek od partnera. „Když se mi trefí do vkusu, stává se z toho kousku srdeční záležitost, kterou dodnes miluji,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám