Hlavní obsah
Článek

Má za ty roky své praxe topmodelky spolehlivě ověřeno, jak obrovským sex-appealem disponuje. Ten se s přibývajícím věkem možná trochu proměnil, ale na intenzitě rozhodně neubral, a to i přes to, že přivedla na svět už čtyři děti. Dá se říct, že Heidi Klum (50) opravdu zraje jako víno a tenhle proces je v její tváři znát. Je to ale také asi jediná fyzická změna, které její tělo ve čtyřiačtyřiceti letech dostálo. A navíc spíše ku prospěchu onoho kouzla, kterým vládne.

Bývalá manželka britského soulového zpěváka Seala si je dobře vědoma toho, jak silně na své příznivce působí, co na ní obdivují a jak je vyprovokuje k pochvalným reakcím na sociálních sítích. A ráda s nimi tuhle hru čas od časů hraje. Není proto výjimkou, že se tu objevují i dost odvážné snímky z intimních prostor její či hotelové ložnice.

Heidi nikdy neměla problém s nahotou. Možná i proto, že s ní v dětství rodiče navštěvovali nudistické pláže. V prosinci roku 2016 se ostatně svěřila časopisu Ocean Drive: „Na těch plážích jsem s rodiči vyrůstala, takže jsem také nudistka... S nahotou nemám vůbec žádný problém. Jsem v tomto ohledu velmi volnomyšlenkářská. Když jdu sama na pláž, je to vždy na vzdáleném místě, kde není hodně lidí... Ráda tam jsem nahá.“

Důkazy, že ostychem netrpí, najdete samozřejmě na Instagramu. A šťavnatou ochutnávku z jejího profilového účtu s 4,2 miliónu fanoušků v naší dnešní galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám