Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvládl obnovenou premiéru muzikálu Horečka sobotní noci i se zdravotním hendikepem. Zpěvák Jan Kříž nám po představení v zákulisí divadla ukázal ovázanou pravici, navíc oblepenou tejpy. "Z toho všeho zápřahu mám zánět šlach, ozval se mi tenisový loket, mám namožený triceps a vřetenový sval," vypočítal pořádnou řádku problémů.

Bez prášků proti bolesti by představení zvládl jen těžko. "Hrál jsem Horečku po pěti letech a měl jsme z toho velký respekt, ale jsem hrozně rád, že mě to tělo podrželo, pamatuje si to. Reakce od diváků byly krásné a i pro nás to byl zážitek," svěřil držitel divadelní ceny Thálie.

Nás zajímalo, zda se mu podařilo zhubnout tak, jak měl v plánu, protože v tomto muzikálu se objevuje i ve slipech. "Něco jsem zhubnul, ovšem chtěl jsem víc. Měl jsem v plánu šest kilo, dole mám tři nebo čtyři, tak už jsem skoro tam," smál se.

Kříže nyní čeká nové představení, ovšem v režisérské roli, v jeho domovském divadle Kalich na něj právě probíhají konkurzy. Jde u hit muzikál s písněmi Hany Zagorové (†75). "V jiném divadle jsem už jedno úspěšné představení režíroval. Moc se na to těším, scénář i písničky jsou skvělé a určitě budeme mít i úžasné obsazení," slibuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám