Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) se poprvé vyjádřil k informacím médií, že se nedávno v jeden večer sešel jak se svou snad stále ještě přítelkyní Michaelou Kociánovou (22), tak s bývalkou Hanou Svobodovou (35). Ale pěkně se do toho zamotal. „To byl nesmysl samozřejmě. Takhle to nebylo, bylo to smyšlené. Nebyla to pravda,“ dušoval se Mareš, že se s Hankou začátkem ledna vážně neviděl. Jenže jeho bývalka schůzku potvrdila. „Byli jsme s Leošem v baru,“ řekla nám Svobodová. Tak kdopak nám to tady nemluví pravdu?

Mareš se snažil našemu reportérovi dokázat nepravdivost článků o svém setknání se Svobodovou tím, že u nich byly použity pouze jeho archivní fotky s Hankou a nikoliv snímky z onoho setkání. Jenže to ještě netušil, že nám schůzku za pár hodin potvrdí sama Svobodová a z Mareše tak udělá trošku hlupáka.

„Novináři to samozřejmě lehce okořenili. Byli jsme v baru a akorát jsme se tam všichni potkali, pozdravili se a chvíli jsme se spolu bavili,“ řekla nám Hanka. Leoš pak reagoval značně podrážděně i v momentě, kdy jsme se ho zeptali, zda stále ještě randí se slovenskou modelkou Kociánovou. „To vůbec není důležitý. Řešíme kauzu, která nenastala, ne, s kým chodím,“ řekl stroze Mareš.

Ten bude na jaře opět moderovat hlavní projekt televize Nova Hlas Česko Slovenska. Že by byli lidé podobnými soutěžemi už unaveni, se nebojí. „Soutěže, kde se zpívá, lidé milují pořád. Tady budou jen dobří zpěváci. V jiných soutěžích zabírali často místo lidé, kteří tam asi neměli co dělat. V první epizodě Hlasu ale neuslyšíte ani jeden falešný tón. Takže i já slibuju, že tentokrát nebudu zpívat,“ směje se nejúspěšnější moderátor Česka. V Hlasu Česko Slovenska jsou často zkušení zpěváci, kteří se chtějí ještě víc prosadit.

„Už od prvního dílu budou soutěžící zpívat s kapelou. Do show přidali tvůrci i sportovní dramatičnost. Otočení křesla kouče je tu jako gól. Když se se mnou doprovod soutěžícího dívá na výkon na pódiu a uvidí, že se otáčí křeslo, vědí, že jejich favorit postoupil, a začnou jásat jako při gólu. Když se nikdo z koučů neotáčí, doufají, jako fanoušci fotbalu v posledních pěti sekundách zápasu, že se ještě někdo v křesle otočí. A přicházejí i zklamání. To se divákům bude také líbit,“ dodal matador podobných soutěží.

Reklama

Další články

Načítám