Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hanka Mašlíková (41) a její kolega Petr Říbal končí na Nově. I když se už měsíce mluvilo kvůli několika přešlapům Říbala v televizi o konci této dvojice, vyhazov přišel až nyní, což Mašlíkovou velmi mrzí.

"Černý Petr padne za život asi na každého z nás. Tento týden jsme si s Péťou odvysílali poslední Snídani s Novu. Že končíme, jsme už nějakou dobu věděli, takže se nekonají žádná dramata, byli jsme na to připraveni a smířeni. Naše poslední vysílání jsme si užili na maximum, vlastně jako všechna ta předchozí," přiznala Hanka.

"Mrzí mě, že jsem přišla o práci, kterou jsem tak milovala a zároveň mi umožnovala být maximum času se svým ročním synem. Na druhou stranu se říká, vše špatné je i pro něco dobré, takže jsem otevřená novým výzvám a už se na ně moc těším," říká smutně moderátorka.

"Lhala bych, kdybych napsala, že mi to nebude chybět, bude a moc. S Péťou jsme tou prací žili a měli jsme spoustu fanoušků, kteří se na nás rádi dívali a pravidelně nám psali, jak jim děláme ráno hezčí. Vám všem chci moc poděkovat, protože pro vás jsme to dělali," dodala v prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám