Hlavní obsah
Článek

Skandál, který vypukl na Nově poté, co se redakci Super.cz dostal do rukou přísně utajovaný scénář úterního dílu Ulice, ve kterém se do hry vrací v plné síle Hana Maciuchová (†75), pokračuje! Takové manévry, jaké nyní probíhají na Barrandově, zatím v dějinách českých televizí nemají obdoby. V rámci interního vyšetřování, jež má zjistit, kdo vynesl scénář ven, už je ale jedno jasné. Sama Maciuchová dostala milost a statisícovou pokutu tak platit nemusí.

Nova zjistila, že scénář, byť je podepsán jménem Maciuchové, jí samotné patřit nemohl. "To je úplný nesmysl. Paní Maciuchová, stejně jako ostatní herci, dostává vždy jen své části scénáře. Nikdy ne celý, jako je tomu v tomto případě, kdy obsahuje i texty jiných dějových linek," řekl Super.cz producent Ulice Michal Reitler.

Představitelka Miriam Hejlové tedy má k dispozici jen části scénáře se scénami, kterých se sama zúčastní. Zdroj, který nám scénář poskytl, o tom asi nic nevěděl a myslel, že stačí, když ukáže na známou herečku, a ta bude mít průšvih.

Maciuchová se vrací do seriálu po skoro rok a půl dlouhé pauze, kterou si vyžádala, aby se mohla věnovat i jiným hereckým příležitostem. První díl Ulice, ve kterém si ji znovu užijeme v plné parádě, vysílá Nova v úterý.

Reklama

Další články

Načítám