Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Součástí Victoria´s Secret Fashion Show jsou nejkrásnější modelky světa. Ty na přehlídkovém mole předvádějí své křivky v tom nejkrásnějším spodním prádle. Po show ovšem následuje afterparty, na kterou se už většina diváků nedostane. A pokud jste si mysleli, že se modelky na takovém večírku drží zkrátka, co se jejich outfitů týče, jste vedle jak ta jedle.

Modelka Bella Hadid (27) toho během přehlídky sice ukázala hodně, ale i tak jí to bylo málo. Na afterparty dorazila v šatech nešatech od Juliena Macdonalda, které nezakryly vůbec nic. Stříbrná róba s výstřihem až po pupík sice zakrývala poprsí, nicméně byla kompletně průsvitná, takže modelčino poprsí vesele zdravilo okolo procházející. Titěrná tanga jí sice díky bohu zakrývala intimní partie, ale holý zadek byl také vidět v plné parádě.

Bella i její starší sestra Gigi (29), která oblékla na večírek pro změnu bílou upnutou kombinézu, šťastně pózovaly s maminkou Yolandou. Hrdá matka dcery láskyplně objímala a dmula se pýchou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám