Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Leová (32) je odvážná. Zatímco sociální sítě jsou plné retuše, a i dívky s kily navíc často vypadají jako topmodelky z katalogu, moderátorka a misska se rozhodla ukázat, jak opravdu vypadá tři měsíce po porodu. Na videu ukázala realitu v porovnání se snímky, které na první pohled vypadají dokonale.

"Musím jít té naší prďolce příkladem. Snad už bude v budoucnu svět v pořádku a tohle na Instagramu budeme vídat častěji," řekla Super.cz Monika. Ta se diví tomu, co všechno dnes lidé raději skrývají.

"Nedávno jsem se bavila s jedenáctiletou slečnou a ona se pozastavila nad jednou fotkou, že kdybych jí řekla, že by mi ty špeky umazala. Prý se takové fotky ven nedávají, že to není hezký. To mě docela zaskočilo," dodala Leová.

Monika je pouhé tři měsíce po porodu na své váze. "Na kila jsem sice na své váze, ale je to trošku povolené, nemám kromě zvedání malé žádný jiný pohyb," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám