Hlavní obsah
Článek

Eva Jurinová byla nejen bývalou hvězdou Novy nebo tiskovou mluvčí motolské nemocnice. Moderátorka učila řadu svých zprávařských nástupkyň moderátorskému řemeslu. Jejími žákyněmi byla řada současných zprávařek jako Eva Perkausová (29), Gabriela Lašková (34), mluvit učila i Romana Šebrleho nebo herečky a moderátorky Evu Decastelo a Barboru Mottlovou.

Zemřela Eva Jurinová

"Stále této zprávě nemohu uvěřit. Evička pro mě byla živel, který vždy chrlil jen pozitivní atmosféru. Nikdy si na nic nestěžovala a naopak vždy jen každému dodávala elán. Za to, že dnes sedím za zprávařským pultíkem CNN Prima News, vděčím z velké části především jí, protože právě Evička mě učila takzvaně první krůčky před kamerou," řekla Super.cz Perkausová.

"Po celou dobu fungování v TV jsem s ní byla v kontaktu. Vnímala jsem ji nejen jako lektorku, ale především jako velmi vlídnou a mně blízkou osobu. Je mi to líto," dodala moderátorka.

"Paní Eva Jurinová mě několik let učila, jak mluvit a pracovat před kamerou. Na naše hodiny na Palmovce budu vždycky vzpomínat. Na chlebíčky, stovky přečtených zpráv, neutišitelný smích, upřímnou podporu a objetí od srdce. Byla tak hodná. Moc myslím na Václava, oba mi byli velkou oporou a vždy si jich obou budu moc vážit," zavzpomínala Gabriela Lašková.

Reklama

Další články

Načítám