Hlavní obsah
Článek

Exmilenka moderátora Leoše Mareše a playmate Gabriela Dvořáková (35) dostala nabídku snů. Během focení v Dubaji natolik zaujala místní šejky, že se jí kšefty od Arabů jen hrnou. Má to ale jeden zádrhel. Před neodbytnými šejky, kteří se do ní na první pohled zamilovali, ji musí ochránit její přítel Jakub Malina.

„ Ano, je pravda, že při focení na pláži produkci oslovil klient hotelu, jehož sestra vydává v Dubaji módní magazín. Ale nechci nic zakřiknout, momentálně je vše ve fázi jednání.“ svěřila se Super.cz Dvořáková.

Dubajským šejkům, kteří by dali za několik chvil s Gábinou o samotě veškeré své jmění, se není co divit. Gábina byla totiž v letní kolekci od Terezy Sabáčkové, která se inspirovala etno vlivy, natolik neodolatelná, že musel zasáhnout její přítel. Dvořáková totiž na fotkách pózuje v rozevlátých vlasech a s přírodním „nahým“ líčením tak, aby vynikla její přirozená krása a ženskost.

V originálních šatech tak vzbuzovala česká playmate pozornost nejen mezi zahraničními hosty luxusního hotelu, ale také u místních Arabů. Právě proto při pózování na pláži asistoval pozorný přítel Jakub, který si Gábinu hlídá jako oko v hlavě.

Otázkou zůstává, jestli ji Malina ubrání. Dvořáková totiž patří mezi nejkrásnější tuzemské modelky a právě pro takové ženy by šejkové dali snad i půl harému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám