Hlavní obsah
Článek

Playmate Gabrielu Dvořákovou (35) čeká krušný půlrok. Dopisuje diplomku a za pár měsíců ji čekají těžké státnice. Sama ještě neví, jak to dopadne s jejím novým butikem, který si před několika týdny odvážně otevřela v rodných Strakonicích.

„Jsem ráda, že jsem si otevřela malý butik. Je to pro mě odreagování a radost. Zatím šlape naplno. Uvidím po třech měsících. Říká se, že ty jsou rozhodující,“ svěřila se Super.cz bývalá milenka moderátora Leoše Mareše. Butik ovšem není na prvním místě. „Musím se soustředit na školu. Zrovna mám zkouškové období a začala jsem psát diplomovou práci. V lednu mě čekají státnice a pak si budu plnit jen sny,“ dodala Dvořáková.

„Chtěla bych učit v Praze. Vyzkoušet si, jaké to je. A dál u toho studovat. Postupem času si chci zařídit svou alternativní školu. Snad je na tom něco pravdy, že se sny plní,“ vysvětlila kráska, která je stále zamilovaná do milionářského synka Jakuba Maliny.

„Jsme stále spolu. O prázdninách chceme hodně cestovat. Takže poletíme do Ameriky a pak budeme cestovat po Evropě,“ svěřila se Dvořáková, kterou Malina ještě o ruku prý nepožádal. Ale kdo ví. Takový romantický výlet je dobrou příležitostí chybu napravit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám