Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Eva Pilarová (†80) nečekaně musela odříct koncertní vystoupení kvůli zdravotní indispozici. Pořadatelé nechtěli nic prozradit, podle královny českého swingu se ale nemusejí fanoušci bát nejhoršího. „Neloučím se se světem,“ řekla nám unaveným, ale odhodlaným hlasem.

Pilarová měla vystoupit v pražských Řepích na podporu senátní kandidatury Františka Stárka Čuňase.

„Podporuji ho z celého srdce. Velice mě proto kvůli němu i fanouškům mrzí, že dnešní koncert musím zrušit,“ vysvětlila Eva Pilarová.

Že nemohla podpořit bývalého disidenta a politického vězně, nese s nelibostí. „Včera jsem v Mělníku podpořila senátorku Vrecionovou, byla jsem naprosto fit. Dnes holt v takové pohodě nejsem. Nechci říkat proč, je to náhlá záležitost, která není zas tak vážná, abych se loučila se světem. Jen mi nedovolí dnes vystoupit. Podporuji ODS, rozhodně jsem se na ně nevybodla. Zkrátka jen vždy vše nevychází tak, jak bychom si přáli,“ řekla Super.cz jedna z nejslavnějších českých zpěvaček unaveným hlasem s dovětkem, že se o ni vzorně stará manžel Jan Kolomazník a že v nejbližší době kandidátovi do Senátu vše vynahradí.

Zpěvačka má jako každý rok i tento pracovně mimořádně nabitý. Jede turné s Wohnouty, chystá se točit nové cédéčko a pořádá také vernisáže výstav svých fotografií.

Pilarová na rozdíl od svých vrstevníků příliš zdravotními potížemi netrpí, má tuhý a zdravý kořínek a má ho mít po kom. Však její maminka Františka Bojanovská letos oslavila 101 let.

Reklama

Další články

Načítám