Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdekdo by si při pohledu na nejnovější plážové snímky na Instagramu herečky Elizabeth Hurley (58) mohl myslet, že se dívá na záběry od profesionálního fotografa s pořádnou dávkou retuše. Jenže chyba lávky. Zatímco před objektivem pózovala nestárnoucí kráska z bláznivé série Austin Powers, spoušť mačkal její teprve čtrnáctiletý syn Damian.

Poslední příspěvky na sociální síti herečky totiž pocházejí z jejich společné dovolené v Indii, kde se slavná maminka a její syn zdržují už bezmála týden. Kromě několika společenských akcí v Bombaji došlo pochopitelně i na odpočinek na tamních plážích.

A jelikož má Elizabeth správného obchodního ducha, přibalila plavky ze své vlastní kolekce Elizabeth Hurley Beach a udělala si v nich sama tu nejlepší reklamu. Nutno podotknout, že hereččiny kousky nejsou zrovna z levného kraje. Konkrétně tento modrý model, nazvaný Crystal Bikini, je na jejích webových stránkách k dostání za 210 liber, tedy za téměř 6700 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám