Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elizabeth Hurley (50) musí své kolegyně vrstevnice přivádět k šílenství. Už zhruba dvacet let vypadá stejně skvěle a obdobně je na tom i její postava. Padesátnice z komedie Smlouva s ďáblem nebo ze špiónské série Austin Powers podpořila dobrou věc svou účastí na Pink Party pořádané společností Estee Lauder v prostorách newyorského Bloomingdales.

Dress code na akci zaměřené na prevenci rakoviny prsu splnila herečka a bývalá modelka do puntíku. A stejně tak i záměr charitativní událost medializovat. O jejích půvabech a především zázračnému zakonzervování mládí opět básní nejedny noviny a internetové servery všude po světě.

Pokud patříte mezi hereččiny fandy, neměli byste si nechat ujít její letošní projekt The Royals, do kterého se s vervou pustila s dalšími britskými herci jako Joan Collins, Williamem Moseleym, Vincentem Reganem, Tomem Austenem, Lydiou Rose Bewley či Andrewem Bicknellem. Liz by vás v seriálové roli sexy královny Heleny mohla bavit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám