Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější česká glamour modelka aktů Veronika Fasterová (24) se svlékla před objektivem. Tato informace by nikoho asi už nepřekvapila, kdyby bývalá účastnice reality show VyVolení k sobě nepřizvala kamarádku a kamaráda. Zní to možná neuvěřitelně, ale pro zkušenou modelku to bylo prý poprvé, co fotila v takto početné skupině.

„S Veronikou se mi vždycky skvěle spolupracuje. Nebojím se říct, že ona je můj nejoblíbenější objekt," nechal se slyšet autor fotografií Martin Buček.

Během focení pro pánský časopis Playboy stihla roztomilá kráska nafotit produkty k podpoře kvalitního sexu obsahující různé podložky a polštářky.

Aby toho nebylo málo, přihlížela hříšnému focení moderátorka Eva Decastelo (45). Eva v druhé části známé vinohradské prodejny s nábytkem a doplňky točila shodou okolností reportáž s Dominikou Mesarošovou (38).

„Byla to vtipná neplánovaná náhoda, že jsme se tam tak potkali. Martin Buček je můj kamarád, a tak jsem mu v jednu chvíli dokonce pomohla při focení držet odrazku," s úsměvem na rtech komentovala Decastelo, která se po tomto úkonu vtipně nazvala nejdražší asistentkou fotografa ve střední Evropě.

Reklama

Další články

Načítám