Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) se na Bali se svým přítelem Patrikem Rytmusem Vrbovským (47) asi trošku nudí. Nejspíš proto měli nutkání podělit se s fanoušky o docela intimní a pro jiné možná až hnusnou věc. Zveřejnili fotky, na nichž Dara partnerovi ohlodává svými zuby nehty na nohou.

Obsah nejednoho žaludku polechtal Rytmus na své sociální síti. Chtěl asi ukázat, jaký je král, jak se mu i popová diva podřizuje, šlo patrně také o provokaci. Ale zas moc dlouho ji nevydržel, dal ji na tu část sociální sítě, odkud po čtyřiadvaceti hodinách zmizí.

Nechutnější věc popisovala snad už jen Věra Bílá, když se před lety v televizní reportáži rozpovídala, že i ona svému dnes již zesnulému manželovi láskyplně okusuje také nehty na nohou. Pokud nás vzpomínky neklamou, tehdy v telce svou vášeň rovnou i na žlutých stařeckých nehtech svého milého předvedla.

A s čím Dara s Rytmusem po ústní pedikúře budou provokovat příště? Docela se bojíme toho, jaké praktiky a libůstky provozují v ložnici, třeba by se nám také mohli chtít svěřit…

Reklama

Další články

Načítám