Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, co Daniela Peštová (53) v roce 1995 pózovala na obálce plavkového vydání prestižního titulu Sports Illustrated, čímž si zajistila výjimečnost ve svém oboru, uplynulo už čtvrt století.

Dnes, kdy jedna z nejúspěšnějších českých modelek slaví padesáté narozeniny, ale její kariéra nekončí a kráska si stále může s klidným svědomím stoupnout před objektiv fotoaparátu v bikinách.

Naštěstí to k radosti mužů stále činí a čas od času své fanoušky na sociálních sítích potěší fotkou v plavkách. Její dokonalé tělo, které není jen zásluhou dobré genetické výbavy, ale také dřiny při cvičení a promyšleného jídelníčku, stále budí zájem módních klientů.

Před pár dny modelka, zastupovaná agenturou Elite Prague, například fotila v New Yorku vánoční kampaň značky spodního prádla Victoria’s Secret.

Po svém debutu na obálce Sports Illustrated se objevila ještě dvakrát v roce 2000 a 2006, a tak není vyloučené, že úspěch zopakuje ještě počtvrté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám