Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že během natáčení klipu Daniela Mrózka (31) Drobný si nech měl mladý interpret podezřele blízko k vystupující blonďaté krásce.

Vypadalo to, jako by si hvězda pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska přítomnost krásné brněnské herečky Hanky užívala. Ve skutečnosti tomu tak úplně nebylo. V průběhu natáčení se totiž pohledná studentka do mladého rockera zakoukala a bez jakéhokoli váhání začala zkoušet pevnost hýždí mladého zpěváka.

„Daniel byl akcí této slečny natolik překvapen, že chtěl ihned podávat žalobu za sexuální obtěžování, ale nakonec se nechal při společných vodních hrátkách přemluvit ke hře něco za něco, tedy sáhni si a já ti to vrátím," popsal nám situaci jeden člen štábu.

Z výsledných fotografií a videa je ale vidět, že si idol dívek v té chvíli na blízkost své partnerky nestěžoval, a dokonce podle našich informací přemluvil režiséra Davida Beránka, aby tyto žhavé okamžiky zařadil i do výsledné podoby videoklipu. Ten můžete zhlédnout v exkluzivní premiéře na Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám