Hlavní obsah
Článek

Ti, kdo viděli romantickou komedii Šťastný nový rok, v níž se objevila řada známých českých i slovenských herců, se mohou už zanedlouho těšit na její pokračování. Super.cz zatím přináší novou ukázku z filmu.

Příběh, který je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok, začíná na Silvestra, kdy Marek v podání Jána Koleníka požádá Hanu, kterou hraje Táňa Pauhofová, (40) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u moře v Chorvatsku.

Ve filmu se objevují jako nové postavy dvojice Markových rodičů, které ztvárňují Dagmar Havlová (70) a slovenský herec Josef Vajda, kteří se na synově svatbě setkávají po dlouhých letech odloučení, které se neobejde bez vzájemného jiskření. Ale jak se říká, co se škádlívá, to se rádo mívá…

Jak to s navzájem se popichujícím párem nakonec dopadne, uvidí diváci na plátnech kin od 30. prosince, v předpremiérách už od 26. prosince, kdy romantická komedie Šťastný nový rok 2 přichází do našich kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám