Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Ronaldo (39) se potil na hřišti, jeho přítelkyně Georgina Rodriguez (23) změnila přes víkend image. „Zbláznila jsem se. Šla jsem na blond,“ napsala k fotce s novou barvou vlasů na svém Instagramu. Na snímku pózovala na schodech v kožených kalhotách a nutno podotknout, že na vlasy jí asi hleděl jen málokdo.

Georgina, která je matkou Cristianovy dcery Alany (10 měsíců) a stará se o jeho dvojčata Evu a Matea (1) i Cristiana juniora (7), stojí věrně po boku svému partnerovi, který prožívá těžké období. Američanka Kathryn Mayorga fotbalistu obvinila, že ji v hotelu Palms Place v Las Vegas v roce 2009 znásilnil, což Ronaldo pochopitelně popřel.

Kromě toho se o páru neustále spekuluje, že je zasnoubený, a fanoušci tak vehementně očekávají veselku. Georgina se několikrát pochlubila obřím diamantovým prstenem, a dokonce v nedávném rozhovoru přiznala, že narození dcery Alany její vztah s fotbalistou jen utužilo. „Našla jsem lásku. Perfektně se k sobě hodíme. Máme spolu krásný vztah, a když je po mém boku, mám všechno. Cítím se milována a v bezpečí. Láska přemůže všechno,“ svěřila se Rodriguez magazínu Hello.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám