Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak trochu do Marilyn Monroe se stylizovala americká realitní hvězdička Courtney Stoden (29), která v sobotu oslavila své 23. narozeniny. Párty proběhla v italské restauraci Bucca di Beppo v Hollywoodu a nikoho nenechala na pochybách o tom, že Courtney do světa velkých hvězd skutečně nepatří.

Růžové šaty bez ramínek, které měly nechat vyniknout jejímu plastikami vylepšenému hrudnímu koši, si totiž záhy, během sexy pózování, dokázala pokapat omáčkou ze špaget. Na fotkách to sice není moc vidět, ale video umístěné na britském serveru Daily Mail hovoří zcela jasně. Další znečištění pak riskovala, když jako „zlobivá holka“ olizovala šlehačku přímo z dortu.

Kontroverzní exmanželka o třicet pět let staršího herce Douga Hutchinsona (57) se dlouhodobě snaží zaujmout někoho z bossů amerického šoubyznysu. Leč její netalentované a lascivní pokusy ji stále posouvají hlouběji do kategorie céčkových celebrit, odkud už cesta zpět na výsluní opravdu nevede.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám