Hlavní obsah
Článek

Ornella už je z domova venku, ale její mladší sestru Charlotte (27) mají Štikovi stále na krku. S jejím uplatněním to nebude jednoduché. Monika Štiková (51) jí totiž permanentně podkopává sebevědomí.

Nebohá Charlotte se už v reality show Štiky osmělila ke zpěvu a přiznala, že se chystá na casting do muzikálu. Příbuzní ale z jejího ukňouraného projevu nebyli vůbec nadšeni. Vypadá to, že z plnoštíhlé blondýnky hudební objev nebude.

Ornellina sestra si našla i jiný zájem a pro rodinu připravila čokoládový dort, jehož přijetí také nevyznělo příliš pozitivně. Pepa Kokta si pochutnal, ale gastronomický orgasmus se u Štikových nekonal. Vizuál se totiž Charlotte moc nepovedl. Ornella dokonce navrhla, že by mohla dort dodávat do kavárny, v níž potmě obsluhují nevidomí.

Máma Štiková v dceři kulinářský talent nerozpoznala a podkopla její už tak nízké sebevědomí: „Ty chceš mít svoji kavárnu? Protože kdybys tam dělala todleto, tak nevím. Charlottko, my tě máme rádi, ale na prodej to úplně není.“

„Mrzelo mě, když máma s Ornellou říkaly, že to zase až tak hezky nevypadá,“ posteskla si Charlotte, která stále nenašla odvětví, v němž by vynikala.

Zaslouží si Charlotte Štiková podporu od své matky?
Ano, Monika se k ní chová opravdu nehezky
4,1 %
Ne, není co chválit
4,9 %
V této rodině je všechno špatně
91 %
Celkem hlasovalo 485 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám