Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že ji čeká stříhání nového klipu, nám zpěvačka a herečka Barbora Poláková (40) vyprávěla minulou sobotu na Českých lvech. A už je dostříháno a nový klip je na světě. To byla tedy rychlost!

Bára je držitelkou dvou cen Akademie populární hudby Anděl 2015 v kategorii Objev a Píseň roku, měla jeden z nejúspěšnějších českých klipů posledních let ke skladbě Nafrněná, dostala Zlatou i Platinovou desku Supraphonu. Na debut herečky, která zpívání brala jako zábavu, je to víc než dost.

O to větší očekávání se upínají k novince ZE.MĚ, která vyjde už v pátek 23. března a po na cenu Anděl 2017 nominovaném klipu Po válce ji nyní předznamenává druhý singl Vono, k němuž vznikl videoklip v pražském metru. Na hudbě i textu se podílela sama Bára ve spolupráci s muzikanty Janem P. Muchowem a Davidem Hlaváčem, který je i spoluautorem textu. Klip režíroval Jiří Zeman.

"Chtěli jsme přes noc roztancovat metro, k tomu jsme potřebovali hodně lidí a hodně tanečníků. Nakonec se jich sešla skutečně skvělá, více než sedmdesátičlenná skupina, která nás v tom zimním metru - venku zrovna bylo asi -10°C - hodně podržela. Od několikanásobného mistra světa ve stepu Tomáše Slavíčka, přes přední české voguery, jako je Michal 'Ninja' Černý, naše nejlepší capoeristy, které vede Marcus Tartaruga Maciel, street dancery, až po kamarády a kamarády kamarádů, kteří byli ochotni s námi celou noc v metru vydržet," poodhaluje Poláková koncept vzniku klipu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám