Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řadu let se věnuje Bára Mottlová (37) nejen hraní na divadle nebo před televizní kamerou, ale také modelingu. Ten však v posledních letech přehodila na druhou kolej, a to především kvůli své velké zálibě v jídle.

„Modeling už moc nedělám, ráda se najím, jako modelka bych musela mít o pár kilo míň. Já prostě miluji jídlo, to je jedna z mých závislostí. Herectví mě baví, je to větší výdej energie, je to zajímavější, kreativnější i natáčení je víc legrace, než když jde člověk hladový na focení a musí být strašně krásný,“ svěřila se Bára, která se i tak může chlubit sexy postavou a bujným dekoltem, jež jí mnohé dámy jistě závidí.

Mottlová si však pochvaluje, že díky hraní, které ji aktuálně více živí, nemusí přemýšlet o každém soustu, které vezme do úst. „Rozhodně se nehlídám, abych byla nejkrásnější na celém světě. Zakázky beru, občas něco fotím, teď mám třeba fotit plavky, ale oni si mě vybrali právě proto, že jsem kus ženský a nejsem žádná vychrtlina, takže určitě nabídky neodmítám,“ prozradila Mottlová, která je aktuálně opět bez přítele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám